Success Story

Fra total nybegynder til hjemmevant i Facebook-annoncering

Peter Mwamoto
,
Kursist – Facebook Basis
Fra total nybegynder til hjemmevant i Facebook-annoncering

“Inden jeg købte kurset, var jeg totalt nybegynder."

"Jeg vil anbefale kurset til enhver iværksætter eller nybegynder."

I dag sidder Peter selv og laver annoncer for Kreaplace.

"Jeg vil anbefale kurset til enhver iværksætter eller nybegynder, der gerne vil lære Facebook-annoncering, og selv vil kunne optimere sine annoncer.”

Case: Peter gik fra begynder til hjemmevant i Facebook-annoncering

I dag skal vi hilse på Peter. Han har sammen med sin kæreste, Joan, platformen Kreaplace. 

Kreaplace er et sted, der samler alt om hækling og strik, og gør det nemt for alle at finde opskrifter, holde styr på sin proces og få inspiration fra andre brugere. 

Lige netop det med brugere er noget, som de fleste platforme gerne vil have flere af. 

Og så tænkte Peter på Facebook som det oplagte sted at promovere sin platform. 


“Jeg begyndte faktisk at annoncere selv til at starte med, men jeg fik ikke de resultater, som jeg ønskede. Heldigvis for mig blev jeg kort efter ramt af en annonce fra Rasmus om hans kursus”, fortæller Peter. 

Efter at have surfet lidt rundt og set videoer på hjemmesiden, var Peter overbevist og købte kurset. 


“Inden jeg købte kurset, var jeg totalt nybegynder. Jeg kendte selvfølgelig til Facebook, og at man kunne målrette sine annoncer, men mere end det vidste jeg ikke. Efter at have kigget rundt på hjemmesiden, kunne jeg mærke, at Rasmus havde styr på det, så jeg havde en god mavefornemmelse”.

Peter kan nu selv optimere og forbedre sine annoncer

Fra at være nybegynder betegner Peter nu sig selv som at være på “middel-niveau”. Og efter at have set hans annoncer kan jeg bakke op om den påstand. 

I dag sidder Peter selv og laver annoncer for Kreaplace, genererer leads til nogle rigtig fine priser – og vigtigst af alt har han fået en god forståelse for Facebook-annoncering og er i stand til selv at optimere sine annoncer. 


“Kurset var simpelt og enkelt at forstå. Rasmus er god til at forklare alt på en nem måde, sådan man rent faktisk forstår det, inden han går videre til næste kursus. Niveauet er ikke for højt, så jeg kunne som helt ny sagtens følge med. 
Jeg vil anbefale kurset til enhver iværksætter eller nybegynder, der gerne vil lære Facebook-annoncering og selv vil kunne optimere sine annoncer.”


Vil du have en smagsprøve? Se min online intro-lektion her