Success Story

Mette gik fra at bruge “boost”-funktionen til at køre sin egen Facebook-annoncering

Mette Luther
,
Kursist – Facebook Basis
Mette gik fra at bruge “boost”-funktionen til at køre sin egen Facebook-annoncering

"Det er alt alt for billigt."

“Det er perfekt at bruge som opslagsværk."

"Jeg er klædt rigeligt på til at køre mine egne annoncer"

"Jeg er klædt rigeligt på til at køre mine egne annoncer. Hvis du har en mindre shop og gerne vil have mere synlighed, så er det perfekt.. og næsten for billigt."

Mette gik fra at bruge “boost”-funktionen til at køre sin egen Facebook-annoncering


Sig hej til Mette. 

Mette driver webshoppen Munchkins Copenhagen, hvor hun sælger tøj og accessories til børn. Det er ikke mange måneder siden, at Mette brugte den berygtede “boost”-funktion på Facebook. 

Selvom Mette genererede nogle salg gennem sine boost-annoncer på Facebook, vidste hun godt, at hun havde brug for professionel hjælp, hvis der skulle ske noget mere. 

Så hvad gør man, hvis man skal have hjælp til Facebook-annoncering? 

Et standardsvar er typisk, at man hiver fat i et bureau og får deres hjælp. 

Og det gjorde Mette også, men det var aaaalt for dyrt. 


“Jeg gik ud og forhørte mig hos forskellige bureauer, om de kunne hjælpe mig med Facebook-annoncering. Og det ville de meget gerne, men det var langt udenfor min budgetramme. De skulle have tusindvis af kroner bare for at sætte pixels op og “teste” min målgruppe”, fortæller Mette. 

Tusindvis af kroner sparet – bare på webinaret

Hvis du har været med på mit webinar, ved du, at sådan noget som opsætning af pixels og remarketing-målgrupper slet ikke er så svært, som man skulle tro. 

Heldigvis for Mette deltog hun på webinaret og drog samme konklusion. 

“På webinaret gennemgik Rasmus en hel masse grundlæggende ting, som bureauerne ville have mange penge for at sætte op. Det var virkelig et super brugbart webinar, hvor jeg følte, jeg havde lært noget, selvom jeg ikke købte det.” 

En uges betænkningstid: Mette gik i gang med sit onlinekursus

Som mange andre skulle Mette have lidt betænkningstid, før hun var klar til at slå til. Men her et par måneder efter, sidder Mette selv og opretter Facebook-annoncer og kan se resultaterne med det samme. 


“Jeg kan nu se en tydelig effekt. Når jeg sætter mine annoncer op, kan jeg virkelig se, at det skaber salg. I forhold til tidligere kan jeg overskue, hvad det er for nogle annoncer og målgrupper, der fungerer. Det kunne jeg ikke med boost.”


Mette understreger, at hun bestemt ikke er ekspert i Facebook-annoncering endnu, men at hun stadig bruger Rasmus’ kursus som hjælp: 


“Det er perfekt at bruge som opslagsværk. Så kan jeg hele tiden vende tilbage og se, hvordan det nu var, at Rasmus forklarede det.”

“Jeg kan nu se en tydelig effekt. Når jeg sætter mine annoncer op, kan jeg virkelig se, at det skaber salg. I forhold til tidligere kan jeg overskue, hvad det er for nogle annoncer og målgrupper, der fungerer. Det kunne jeg ikke med boost. Jeg er klædt rigeligt på til at køre mine egne annoncer. Hvis du har en mindre shop og gerne vil have mere synlighed, så er det perfekt.. og næsten for billigt.“


Mette havde ingen forudsætning for at bruge Facebook-annonce førhen. Hun brugte bare boost-funktionen. 

Deltog på Rasmus' webinar først. Fik input og rigtig meget at vide og noget at arbejde med, før man havde købt. Havde følelsen til at man havde lært noget. 


"Det er alt alt for billigt. I forhold til hvad andre tager for deres annoncering." 

Prøvede at få et indtryk af priserne på bureauerne. Det var aaalt for dyrt. 

Så jeg endte med at gå med det selv. Nogle af de ting han havde lært på webinaret, skulle jeg da ikke betale for det selv.
Hvis jeg selv bare kan lave det selv, så gør det. 
Der gik under en uge fra, at jeg havde været på webinaret til at jeg købte kurset. 

Det gode er, at man altid kan hoppe tilbage og se videoerne. Rasmus har været super god at sparre med og implementere i kurset. Hvis jeg har haft nogle spørgsmål, så har jeg kunne stille dem til Rasmus. 
Jeg skulle lære det ret hurtigt, så jeg begyndte løbende at sætte min annoncering op løbende. 

Jeg kan nu se en tydelig effekt – når jeg sætter mine annoncer op, så kan jeg virkelig se, at det skaber salg. I forhold til tidligere kan jeg overskue, hvad det er for nogle annoncer og målgrupper, der fungerer. Det kunne jeg ikke med boost.

Jeg er klædt rigeligt på til at køre mine egne annoncer. Hvis du har en mindre shop og gerne vil have mere synlighed, så er det perfekt. 
Jeg har stadigvæk masser af ting tilbage, jeg skal prøve. Det er genialt som et opslagsværk, hvor jeg kan gå tilbage og få forklaring på spørgsmål, jeg sidder med.
Alt, hvad jeg lægger ud af annoncer, det bliver tjent hjem igen. Jeg kan helt klart anbefale det. Det er så alle kan være med, selvom man er helt begynder. 


Det værste er at springe på et webinar og føle, at jeg ikke har fået noget ud af det. Hvis man er med på webinaret, så er det en no brain. Det er næææsten for billigt til ikke at prøve det af. 

Man skal ikke være for selvfed. Det er et plus, at han selv har erfaringen og han ved virkelig, hvad han snakker om. Man kan mærke, at han har erfaringen. 


Jeg fandt Rasmus og købte næsten lige efter webinar.

Jeg synes virkelig, at det var et godt webinar og jeg fik lyst til at lære mere. Han delte meget ud af noget. man kunne bruge. 


Vil du have en smagsprøve? Se min online intro-lektion her